Kategoriler

Meydan

BAŞKAN DOĞAN’IN KANDİL MESAJI

Mevlit Kandili’nin özellikle sosyal bütünleşmede büyük etki ve katkı sağladığına inandığını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin arttığı bu mübarek günleri en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Peygamberimizin hayatının her noktası örnek, her anı ise kusursuzdur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O hakkı, hukuku, adaleti, hürriyeti, demokrasiyi ve insan haklarını bir solukta yerleştirmiştir. O cehalet asrını bir saadet asrına çevirmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlit Kandili Peygamberimizin getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Mevlit Kandili’nde peygamberimizi daha iyi anlayarak, yüreklerimizde onu yaşatarak bu geceyi idrak etmeliyiz.

 

Yüce Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Bu vesile ile İzmitlilerin, milletimizin ve İslam Aleminin kandilini tebrik ederim.”

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu