Kategoriler

Meydan

Derince’de Spor Dolu Hafta Sonu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu gençlik merkezleri ve spor okullarını ziyaret ederek, burada kurslara katılan sporcular ve aileleri ile bir araya geldi

Tesisleşme ve Sportif Başarı

Başkan Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hizmete sunulduğu ilçede sportif başarının yanı sıra tesisleşme konusunda da önemli atılımlar atılıyor. Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hızla tamamlanarak kullanıma açıldığı ilçede amatör branşlarda ses getirici adımlar atılıyor. 14 branşta binlerce sporcuya hizmet veren Derincespor Kulübü bünyesinde bir yıllık süreç içerisinde 11 bin 103 kişi sporla buluşurken, çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de hafta sonu gençlik merkezleri ve spor tesislerini gezerek burada kursiyerler ve aileleri ile sohbet etti. Başkan Aygün, ilk olarak Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret ederek burada tekvando kursları ve futbol okulunda çalışmalarını sürdüren sporcular ve aileleri ile bir araya geldi.

Amatör Branşlarda Faaliyetler

Sırrıpaşa’daki ziyaretinin ardından Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada futbol oynayan gençlerin heyecanına ortak olup, cimnastik kurslarına katılan çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.  Fatih Sultan Mahallesi’ndeki temasları sırasında Şehit Osman Gazi Çetingöz Spor Salonu'na da giden Başkan Aygün, bu merkezde basketbol ve tekvando kurslarına katılan sporculara başarılar diledi.  Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde Belediye Derincespor Futbol Okulu'nda eğitim gören sporcular da bir araya gelen Başkan Aygün, son olarak Dumlupınar Spor Merkezi'nde tekvando kurslarına katılan sporcular ve aileleriyle buluştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu