Kategoriler

Meydan

AK PARTİ KARTEPEDE DURMAK YOK!

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Özdemir, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve yöneticileri ile Rahmiye Mahallesi’nde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

 

Kartepe Rahmiye Mahallesi’nde kahve ve hasta ziyaretinde bulunan Belediye Başkan Vekili Yusuf Özdemir’e, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları da eşlik etti. İlk ziyaretlerini mahalle kahvesinde gerçekleştiren başkanlar mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

 

Samimi bir atmosferde içilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Mahallerimiz her geçen gün kendini yenilemektedir. Mahallenizde eğitim öğretim hizmeti veren Kamer Öncel Sağlık Meslek Lisesi bölgenin önemli bir eksikliğini gidermiştir. Pınarbaşı’nda yapılan çok fonksiyonlu park yanı sıra mahalle genelinde şık parke yollar halkın kullanımına sunulmuş durumda. İlçe genelinde yaşanan değişim ve gelişim hızla sürmektedir” dedi.

 

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Özdemir de, “Sayın başkanımız Şükrü Karabalık önderliğinde belediye meclis üyeleri ve tüm birimler ilgili kurumlarla birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile daha güzel günlerin bizleri beklediğinden şüpheniz olmasın” dedi. Başkanlar kahve ziyaret ardından Rahmiye Cami Dernek Başkanı Hayrettin Arslan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ