Kategoriler

Meydan

Özel Körfezim’de Vefa Töreni!

Kentimizin başarı düzeyi en yüksek eğitim kurumları arasında yer alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, geçmiş yıllarda kurumun Okul Aile Birliği’nde başkanlık yapan ve aktif görev alan veliler için bir vefa töreni düzenledi.

Okullarına emeği bulunan birlik başkanları ve yöneticilerine hizmetleri için plaketle teşekkür eden okul idarecileri, gerçekleşen etkinlik sırasında geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de verildi. Yaptıkları çalışmalarla öne çıkan öğrenci velileri; Canan Yüksel, Emel Taşyürek, İlknur Ünsal, Fatma Aydaş, Özlem Öztürk, Asuman Aykan, Hürü Göçer, Zekiye Uzun, Sibel Altunkaya, Elvan Kahraman ve Eda Kabak okul binasındaki programa davet edildi.

YAPILANLAR ANLATILDI

Buna göre; Okul Aile Birliği’nin sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklara şefkat eli uzattığı, huzurevi sakinlerinin de öğrencilerle birlikte ziyaret edilerek gönüllerinin alındığı bildirildi. Lösemili çocuklar yararına da kermesler düzenleyen birlik yönetiminin, depremzedelere gıda, kıyafet ve oyuncak yardımında bulunduğu, ayrıca Suriye’deki Türkmenler için de giyim ve gıda yardımlarının devam ettirildiği bilgisi paylaşıldı. Öte yandan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ise belirlenen okullara malzeme ve teçhizat desteği sağlandığı da programda ifade edildi.

AFRİKA’DA SU KUYUSU AÇTIRILDI

Bu arada şehidimiz “Ahmet Can” adına kurulan kütüphane için kitap kampanyası düzenleyen birlik yöneticileri ile okul idarecinin, “en güzel hediye kitaptır” prensibiyle okul ziyaretleri sırasında hediye olarak kitap götürüldüğü belirtildi. Bu arada

Buluşma sırasında velilerin belirlenen kardeş okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası, veli kaynaşma gezileri ve etkinlikleri, su kaşifleri kapsamında Afrika’da su kuyusu açtırıldığı, özel günlerde ise okul yöneticilerini ve öğretmenlerinin yanında olduklarının altı çizildi.

HATİPOĞLU DA KATILDI

Düzenlenen bu anlamlı törende ayrıca; öğrenci velilerinin yanı sıra Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve yeni Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı. Düzenlenen etkinlik dolayısıyla okul idarecilerine teşekkür eden veliler, kurumla olan gönül bağlarının devam ettiğini, okulun da hem çocuklarına hem de kendilerine çok şey kattığını ifade ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde