Kategoriler

Meydan

Körfez’de Abdurrahman Uzun Söyleşisi

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında araştırmacı-yazar Abdurrahman Uzun, “Buradan Dönüş Yok” konulu söyleşi ile Körfezlilerle buluştu

Kişisel sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoları ve çeşitli platformlarda kaleme aldığı yazılarıyla dikkat çeken araştırmacı-yazar Abdurrahman Uzun, “Buradan Dönüş Yok” konulu söyleşi ile Körfezlilerle buluştu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye ilgi yoğun olurken, 2 saat boyunca sahnede olan Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri katılımcılarla paylaştı.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, program öncesinde Uzun’a çiçek takdim ederken, dinleyenler arasında Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Abdurrahman Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri katılımcılarla paylaştı. Anlattığı hikâyeler, 2017’nin önemi ve tarihi figürler ile ilgili bilgiler veren Uzun, 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı’nın hayatıyla ilgili anlattığı duygusal anlar ise salondakileri duygulandırdı. Program hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
74 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı