Kategoriler

Meydan

DOĞAN'' İZGAZ SORUNLARIN YÜZDE SEKSENİNİ ÇÖZDÜ''

Bu kez teşekkür etti

bu kez teşekkür etti

 

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle incelemelerinden arda kalan zamanlarda çeşitli kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Kurum yöneticilerine yapılan ziyaretlerin sorunların birebir aktarımı konusunda son derece faydalı olduğunu söyleyen Başkan Doğan son olarak İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl sert bir şekilde İZGAZ’ı eleştiren Başkan Doğan “eleştirilerimiz dikkate alındı. İzmit genelindeki sorunlar yüzde 80 oranında çözüldü. Duyarlılıklarından ötürü kurum yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

 

bu kez teşekkür etti

 

“Öncelikle misafirperverliklerinden ötürü İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’a çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan Başkan Doğan İZGAZ’ın son bir yıl içinde büyük bir hamle yaptığını vurguladı. Geçen yıl bir takım eleştiriler yönelttiği İZGAZ’ın bu eleştirileri dikkate aldığını ifade eden Doğan “ Geçen yıl yaptıkları görüşmenin ardından İZGAZ halkın taleplerine karşı daha duyarlı oldu. Vatandaşımızı önemsediler ve İzmit Bölgesi’nde güzel yatırımlar yaptılar. Genel Müdür Gilles Guegan ve ekibi büyük bir gayret içinde oldu. Tüm ekip çok çalıştı. Ama güzel işlere imza attılar” dedi.

İZGAZ’I ÖRNEK ALSINLAR

“Geçen yıl sitem ettik, bu yıl teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Doğan görüldüğü gibi kimseyle kişisel bir hesabımız yok. Vatandaşa hizmet edeni takdir eder, vatandaşa sorun yaratanı eleştiririz. Bu bizim halka karşı görevimiz diyerek kurumların çalışmalarını yakından takip edeceklerini söyledi. İZGAZ’ın halka karşı duyarlılığının arttığına dikkat çeken Doğan “Karadenizliler Mahallesi’nde ki kanserli hastamıza taleplerimiz sonunda bazı riskleri alarak cevap verdiler. Ödeme ve kurulum konularında sorunlar büyük ölçüde giderildi. Bunlar bakıldığında küçük adımlar gibi görünebilir ancak son derece önemli şeyler. İZGAZ’ın göstermiş olduğu hasiyet özelleşen diğer kurumlara örnek olmalıdır. İZGAZ’la olan işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Başkan Doğan İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’a İZMEK kurslarında yapılan bir tepsi ve pişmaniye hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
141 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kültürler Arası Köprüler Kuruluyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Tesis İhalesi Tamam, İlk Kazma Yakında Vuruluyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Sarımeşe Mahallesi’ne 750 Tonluk Asfalt