Kategoriler

Meydan

Eydem Büyük Bir Aile

“Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” olan Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencileri muhteşem geçen GALA töreninin ardından bu kez yemekte bir araya geldi

Hayallerin Ötesinde

Derince Belediyesi’nin Albaraka Türk Katılım Bankası ve Çocuk Sinema Okulu iş birliği ile düzenlediği “Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” projesi için kamera karşısına geçen Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencilerinin hazırladığı kısa film ülke çapında büyük ilgi gördü. EYDEM öğrencilerinin rol alarak perdeye aktardığı “Hayallerin Ötesinde” filmi geçtiğimiz günlerde düzenlenen GALA töreni ile izleyicileriyle buluşmuştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören GALA’da EYDEM öğrencilerinin sergilediği performans büyük beğeni toplamış ve ayakta alkışlanmıştı.

Başkan Aygün, Tebrik Etti

EYDEM’in muhteşem görüntülere sahne olan GALA töreninin ardından bu kez özel öğrenciler için bir kutlama yemeği düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de düzenlenen program AK Parti Derince İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, EYDEM yetkilileri ve özel öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Özel öğrencilerin çeşitli gösterilere de imza attığı programda konuşan Başkan Aygün, “Hayallerin Ötesinde filminde sergiledikleri oyunculukla hepimizi kendilerine hayran bırakan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerimizle GALA yemeğinde bir araya geldik. Bu vesileyle başta özel öğrencilerimiz olmak üzere tüm EYDEM ailemizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor