Kategoriler

Meydan

Ellibeş, Körfez Turu Yaptı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün Körfez ilçede bir dizi temasta bulundu.

İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan program kapsamında Körfez’de özel ziyaretler yapan il başkanı Ellibeş, ilk olarak Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kıldıkları namaz sonrasında cemaatle selamlaşıp sohbet etti, taleplerini dinledi.

GÜNEŞ’İN AİLESİNE TAZİYEYE GİTTİ

Daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden eski ilçe yöneticilerinden Erhan Güneş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra ilçede ikamet eden Kadir Kocaağa’ya gecirdiği rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, daha sonra ise AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı İstişare Kurulu Muhammed Saraç’ı da ziyaret ederek kendisi ile sohbet etti.

ENGELLİLERE DE UĞRADI

Ziyaretlerinin sonuncusu Körfez Engelliler Derneği’ne konuk olan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, burada dernek yönetimi ve üyelerinin ilettiği sorunları dinledi. Gelen taleplerin çözümünün sağlanabilmesi için gerekli desteği vereceklerini belirten Ellibeş, AK Parti hükümetleri döneminde engellilere yönelik önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

ÇALIŞMALARDAN ÖRNEKLER VERDİ

Ellibeş, “Başta engelli kardeşlerimizin istihdamı ile ilgili verilen güçlü destek olmak üzere, engelli aylığı ve evde bakım ücreti gibi çalışmalarımız bunlardan bazıları. Yine gelen taleplere göre ihtiyaçlarınıza karşılık vermek üzere ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.

KALABALIK HEYETLE GEZDİ

Bu arada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e Körfez ilçedeki gezisi sırasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
128 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi