Kategoriler

Meydan

Vefa Spor Başkanı Kılıç Kalkar’a Çalışmaları Anlattı

Körfez ilçede büyük bir gençlik ve gelecek hareketi başlatan Körfez Vefa Spor Kulübü yöneticileri, önceki gün ilçenin yeni kaymakamı Uğur Kalkar’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç’a gerçekleşen bu ziyareti sırasında aynı zamanda Kızılay Körfez Şube Başkanı olan kulüp başkan yardımcılarından Anıl Karaduman da eşlik etti.

ÇALIŞMALARI KALKAR’A ANLATTI

Buluşma sırasında kulüp başkanı Muhammed Emin Kılıç, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’a ilçeye atanması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra kulüp olarak yapılan çalışmalar, ayrıca çocuklara ve gençlere sunulan imkanlar hakkında kendisine kapsamlı bir bilgilendirmede bulundu.

“SPORA DESTEK VERECEĞİZ”

Ziyaretine gelen Vefa Spor Kulübü yöneticileri teşekkür eden ve konukları ile yakından ilgilenen Kaymakam Uğur Kalkar ise, sporun gençler ve çocuklarımız için çok önemli bir konu olduğunu belirterek, “Biz sporun yaygınlaştırılması amacı ile tüm kamu imkanlarımızı evlatlarımız için kullanmaktan çekinmeyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bulvarı, Çiftçilerin Korteji İle Şenlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Nurgül Beyti Ekinci: "Kadınların Değeri Hayattayken Bilinmeli"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Stat Kavşağını Kocaelispor’un Arması Aydınlatıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince’de En Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çok Sevdiği Motosikleti Ölümüne Neden Oldu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a Duygu Dolu Mektup
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"