Kategoriler

Meydan

400 Bin Liralık Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalandı

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda ev, iş ve oto hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 14 şüpheli gözaltına alındı.

 Şüphelilerin şimdiye kadar yaklaşık 400 bin lira değerinde hırsızlık yaptıkları belirlendi. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Kocaeli ve İstanbul'da belirlenen adreslere 97 personelle eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin daha önce Kocaeli, Samsun, İstanbul, Tokat ve Bolu'da 31 farklı hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri belirlendi. 

Şüphelilerle birlikte, 3 otomobil, 20 altın bilezik, 17 LCD televizyon, 21 cep telefonu, 13 fotoğraf makinesi, 7 bin 500 TL para, 4 bin paket sigara, 2 altın takı seti, 14 çift altın küpe, 7 altın künye, 8 altın yüzük ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin bir kısmı sahiplerine teslim edildi. 

Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin yarın Kocaeli Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nin Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TRAFİK VE ÇEVRE İHLALLERİNE CEZA
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: " GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU