Kategoriler

Meydan

Tuna, Yılbaşı Gecesini Boş Geçirmedi

AK Parti’nin ilimizdeki en aktif ilçe başkanları arasında gösterilen ve ismi önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı için geçen Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yılbaşı gecesini yine boş geçirmedi.

Gece gündüz demeden çalışan ve bu yönü ile örnek gösterilen ilçe başkanı Tuna, yeni yıla girilirken görevleri başında bulunan emniyet mensupları ile nöbet başında bulunan itfaiye ekiplerini yalnız bırakmadı.

YENİ YILLARINI KUTLADI

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve bazı partili yöneticilerle birlikte gece ziyaretleri yapan Başkan Ramazan Tuna, sırasıyla; Yarımca Polis Noktası, İtfaiye Amirliği, Yarımca Polis Merkezi ve Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Emniyet teşkilatı ve itfaiye görevlilerinin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını kaydeden Başkan Tuna, “Gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm ekip emniyet ve itfaiye teşkilatlarımızda görevli arkadaşlarımı selamlıyor; kazasız belasız, sağlıklı ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı