Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün’den Esnaf Odalarına Ziyaret

Kocaeli genelinde esnaf odalarını ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Esnafımızın ve onların kıymetli temsilcileri olan odalarımızın görüş ve önerileri bizler için her zaman büyük önem arz ediyor” dedi

ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Aygün nezaket ziyaretleri kapsamında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mehmet Eken, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Abbas Törün, Bakkallar Odası Başkanı Bayram Kütük, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı İrfan Calap, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Mobilyacılar Odası Başkanı Orhan Arguner, Kasaplar Odası Başkanı İsmail Şalgam, Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar ve Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı ile bir araya geldi.

ESNAFLARIMIZIN GÖRÜŞÜ ÇOK ÖNEMLİ

Halka hizmet noktasında esnafların ve esnaf odalarının çok önemli bir rolü olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Esnafımızın ve onların kıymetli temsilcileri olan odalarımızın görüş ve önerileri bizler için her zaman büyük önem arz ediyor. Bugüne dek sundukları katkılar için esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bugün bizleri misafir eden kıymetli oda başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve oda başkanları da ziyaretleri dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret De Erdemiş’e
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: “BAŞARIMIZIN TEMELİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak