Kategoriler

Meydan

Kocaman Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kocaman mesajında;

Gazetecilik bilgi, birikim ve yeteneğin bir arada sergilendiği kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Gelişen ve değişen dünyanın en büyük ihtiyaçlarından olan iletişim, haberleşme ve toplumsal duyarlılığı yansıtan gerçeklerin, gazetecilerin ellerinden geçerek topluma aktarılmaktadır.

Kamu yararına yönelik hizmetlerini gerçekleştiren basın mensuplarımız, yerelden genele sosyal, kültürel, ekonomik gelişime katkı sağlamak suretiyle ülkemizin ve ilçemizin büyümesine ve kalkınmasına doğrudan katkı sunmaktadırlar. Toplumun gözü kulağı, sesi olan; vatandaşlarımızın haber alma hakları adına fedakarca çalışan basın mensuplarımız aynı zamanda demokrasimizin ve ifade hürriyetinin vazgeçilmez bir unsurudur.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin sesi olan kıymetli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, mutlu başarılı bir meslek hayatı dilerim."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TRAFİK VE ÇEVRE İHLALLERİNE CEZA
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: " GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZE İLE KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
GÜBRETAŞ İŞÇİLERİ GREVE BAŞLADI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi