Kategoriler

Meydan

Derince Belediyesi Ekipleri Bölge İçin Seferber

Yüzyılın en büyük deprem felaketleri arasında gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Derince Belediyesi ekipleri Hatay’ın Defne ilçesinde görevlerini sürdürüyor

HATAY’IN DEFNE İLÇESİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, ülke genelinde adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Depremin ardından Derincelilerin katkılarıyla bölgeye giyim, temel gıda malzemeleri, çocuk ve hasta bezleri, hijyen malzemeleri, botlar, ısıtıcılar, atkı, bere ve eldivenlerin yer aldığı tırlar gönderilirken Çenesuyu fabrikası da deprem bölgesine su konusunda katkı sunmaya devam ediyor. Derince Belediyesi ekipleri de Başkan Aygün’ün koordinesinde depremden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde yaraların sarılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak bölgede arama-kurtarma faaliyetlerine destek olma noktasından, insani yardım unsurlarına kadar ihtiyaç duyulan pek çok alanda görev yapıyor. Deprem bölgesinde Türkiye’nin adeta tek yürek olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Belediyesi ailesi olarak 36 kişilik ekibimiz, iş makinelerimiz ve Aşevi hizmetimizle birlikte Hatay’ın Defne ilçesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devlet ve millet olarak, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu zorlu günleri de geride bırakacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor