Kategoriler

Meydan

Hürriyet Caddesi Sıkıntılı

İzmit Belediyesi'nin 2 yıl önce yıktığı Metropol AVM köprüsü, aradan geçen bunca zamana rağmen tekrar yapılmadı.

(Hakan Turcan) - Yaklaşık 2 yıl önce, Kültür Tepesi Projesi'nin başlatılmasıyla birlikte, Hürriyet Caddesi trafiğe kapatılarak Metropol AVM'yi bu caddeye bağlayan, önemli ulaşım imkanı sağlayan yaya üst geçidi İzmit Belediyesi tarafından yıkılmıştı.

HÜRRİYET CADDESİ SIKINTILI
Pek çok işyeri ve onlarca evin olduğu, yüzlerce kişinin yaşadığı, her gün pek çok vatandaşın kullandığı Hürriyet Caddesi, ulaşım konusunda oldukça dertli. Caddenin Kültür Tepesi Projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla, özellikle alışveriş yapan cadde sakinleri, ellerindeki yük ile uzun bir yol kat etmek zorunda kalıyorlar. Esnaf ise gün içinde malzeme sevkiyatı yapamamaktan dertli.



KÖPRÜ ÖNEMLİ
Başkan Nevzat Doğan, yaklaşık sekiz ay önce, Facebook hesabı üzerinden sorduğumuz "Köprü ne zaman yapılacak?" sorusuna, "Çok yakında yapacağız" cevabını vermişti. Ancak, aradan geçen bunca zamana rağmen köprü yapılmadı!

METROPOL AVM
Kyöd, Apple, Müsiad, Electroworld, 400 Araçlık Otopark, Tanyıldız Düğün Salonu ve Bahane Plus Düğün Salonu gibi, yüzlerce insan tarafından ziyaret edilen önemli kuruluşları içinde barındıran Metropol AVM'nin bir an önce Hürriyet Caddesine, dolayısıyla Kültür Tepesi'ne köprü ile bağlanması gerekiyor.

NE ZAMAN YAPILACAK?
Bakalım, ortadan kaldırılarak yüzlerce vatandaşı mağdur eden, yapılmasıyla büyük bir hizmet getirilmiş olacak bu köprü ne zaman yapılacak? 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez, ‘Kadına Şiddete Dur’ Dedi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesinden Örnek Proje: “Engelsiz Kulaçlar” Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
U16 Futbolda Körfez GB Namağlup Lider
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Kadına Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Dipten Dirilişe Canlı Tanıklık
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Milli Eğitim Müdürü’nden Başkan Büyükakın’a Teşekkür
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Ahmet Penbegüllü Bulvarı’nı Rahatlatacak Hamle
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ulaşımı Rahatlatan Dokunuşlar
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
“Ritmin Rengi” Etkinliği İle Çocuklar Unutulmaz Anlar Yaşadı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği, Ragbi’de Türkiye Şampiyonu Oldu