Kategoriler

Meydan

AK Partili Zeybek ve Tuna Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, 11 ilde yıkıma sebep olan ve 41 binden fazla insanımızın yaşamını yitirdiği büyük depremin açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken, afet bölgesinden gelerek ilimize konuk olan depremzedelere şehir olarak sahip çıkıyoruz.

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı da, dün ilçeye konuk olan afetzedeleri kaldıkları evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

KALABALIK ZİYARET

İlçe başkanı Ramazan Tuna öncülük ettiği ziyaretlerde; AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MYKY Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt imle parti yöneticileri, üç mahalledeki depremzede konuklarla bir araya geldi.

MAHALLELERİ GEZDİLER

Hacı Osman Mahallesi, Kuzey Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde; Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye ve Malatya’dan gelen konuklara herhangi bir taleplerinin olup olmadığı soruldu. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, şu ifadeleri kullandı:

TUNA ACILARINI PAYLAŞTI

“Depremzede ailelerimizi ziyaret ettik ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman onların yanında yer aldık, destek olmaya devam edeceğiz. Aynı acıları bizler de 1999 yılında yaşadık. O yüzden bölge halkının neler hissettiklerini çok iyi biliyoruz. Her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile büyük afette yaşamını yitiren deprem şehitlerimize Allah rahmet, yakınlarına ve bütün bölge halkına başsağlığı ve sabır diliyorum”.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor