Kategoriler

Meydan

Maziden Atiye Çanakkale

Derince Belediyesi’nin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği konferansta Prof. Dr. Mehmet Çelik çok önemli bilgiler verdi

MEHMET ÇELİK’TEN KONFERANS

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Derince’de çok önemli bir program düzenlendi. Prof. Dr. Mehmet Çelik'in katılımıyla Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Maziden Atiye Çanakkale” konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önceki dönem Gebze Belediye Başkanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Adnan Köşker, Belediye Meclis Üyesi Kenan Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, muhtarlar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Prof. Dr. Mehmet Çelik, önemli bilgiler paylaştı.

ERSOY’UN HAYATINDAN KESİTLER

Çanakkale zaferinin tarihi bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Mehmet Çelik, “Çanakkale destanını her yönüyle gelecek nesillerimize aktarmalıyız” dedi.  Konuşmasında İstiklal Marşı’nın yazarı milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler de aktaran Çelik, konferanslara özellikle öğrencilerin gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu iade etti. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Prof. Dr. Mehmet Çelik’e hediye takdimiyle sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu