Kategoriler

Meydan

Kurtuluş İlçe İlçe Geziyor

Kentimizin saygın iş insanları arasında yer alan ve AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Muhammet Kurtuluş, cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Saha çalışmalarını da aksatmayan Kurtuluş, AK Parti’nin ilçe başkanlıklarına yönelik yapılan ziyaretleri kapsamında Kandıra’da ilçe başkanı Erol Ölmez ve parti yöneticilerinin konuğu oldu.

KANDIRA’YA GİTTİ

İlçe yönetimine kendini tanıtan ve destek talebini ileten Kurtuluş, Kandıra’daki turu sırasında Pehlivan Yüksel ile Yüksel Yazıcı ile de bir araya geldi. Daha sonra ise Derince’ye geçen aday adayı muhammet Kurtuluş, burada belediye başkanı Zeki Aygün bir araya geldi. Bir süre kendisi ile sohbet etti.

ŞENER SÖĞÜT’E DE UĞRADI

Ardından Körfez turu yapan ve Yeniyalı Mahallesi’nde Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Körfez Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Narin Lahmacun Salonu’nu ziyaret etti. Daha sonra da Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e konuk olan Kurtuluş, kendisi ile bir süre sohbet etti ve seçim süreci ile ilgili karşılıklı değerlendirmede bulundu.

GEBZE VE DARICA TURU

İlçelerdeki belediye başkanları ile de sık sık bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’le buluşan Kurtuluş, Gebze’deki temasları sırasında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile yönetiminin de konuğu oldu. Darıca’daki programı sırasında ise AK Parti İlçe Başkanı Av. Ufuk Akçay ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu.

SERİ ZİYARETLER YAPTI

Kurtuluş programı sırasında Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile yönetim kurullarına konuk olarak yine teşkilatlarından destek istedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu