Kategoriler

Meydan

Yörükler Derneği İftarda Buluştu

Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılan Başkan Aygün, derneklerin her zaman yanında olmaya devam ediyor

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KATILIMIYLA

Derince’nin en önemli kültürel zenginlikleri arasında yer alan dernekler, Ramazan ayının gelişiyle birlikte iftarlar ve çeşitli programlar düzenlemeye başladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de derneklerin iftar davetlerine katılarak her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da sivil toplum kuruluşlarının yanında oluyor. Başkan Aygün, Ramazan ayının ilk gününde Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan dernek binasında gerçekleşen iftar programına katıldı.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahri Akyol ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül, Türkiye Yörükler Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Fatih Mahalle Muhtarı Mutlu Karakaş ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. STK’ların kentin en önemli yapı taşları olduğunu belirten Başkan Aygün, tüm dernek mensuplarının Ramazan ayını tebrik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor
GÜNDEM
KOÜ Hereke Asım Kocabıyık Myo’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
GÜNDEM
Mahallelerde Geleneksel Çocuk Şenlikleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları Rüzgârı Esti
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı