Kategoriler

Meydan

Kick Boks Sporcuları Kuşak Sevinci Yaşadı

Derincespor Kulübü bünyesinde kick boks kurslarına katılan sporcular için düzenlenen kuşak töreni coşku içerisinde geçerken, 60 öğrenci bir üst kuşağa terfi etti

60 SPORCU KATILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde spora ve gençliğe yönelik yatırımların hız kesmediği ilçede kurulan Derincespor Kulübü’nde geleceğin yıldızları yetişiyor. Amatör branşlarda ses getiren Derincespor Kulübü, 21 branşta on binin üzerinde sporcuya eğitim imkanı sunulurken kick boks branşı da çocuklar ve gençlerden görüyor. Dumlupınar Spor Merkezi’nde Murat Polat yönetiminde çalışmalarını sürdüren kick boksçular bu kez kuşak sınavına katılmanın heyecanını yaşadı.

KUŞAK TÖRENİ YAPILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın katılarak takip ettiği kick boks kuşak töreni sonunda 60 sporcu bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşadı. Başarılı sporcuları tek tek tebrik ederek, kuşak, sertifika ve ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Yeni kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Gebze Köylerinde Hummalı Yol Çalışması
GÜNDEM
"Sırr: Kudüs Macerası" Animasyon Filmi Gölcüklü Çocuklarla Buluşacak
GÜNDEM
Körfez Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde
GÜNDEM
Başkan Kocaman’dan Anneler Günü’nde Yürekleri Isıtan Ziyaretler
GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz’da Futbol Şöleni Başlıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol İyileştirmeleri Sürüyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Çiftçilerimizin Alın Teri Geleceğimizin Teminatıdır”
GÜNDEM
​​​​​​​Maşukiye Spor Salonu Otoparkında Gece Kullanımı Artık Daha Güvenli
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
DERİNCE’DE 19 MAYIS COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ!”