Kategoriler

Meydan

 Pakistanlı Heyetten Simülasyon Merkezine Ziyaret

 "Pakistan Deprem Araştırma Alt Yapısının İyileştirilmesi Projesi" çerçevesinde Türkiye’ye gelen 12 kişilik heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezini ziyaret etti. Heyet, Kocaeli’de yapılan zemin incelemeleri ve depremsellik çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde deprem bilincini aşılamak amacıyla vatandaşlara teorik ve uygulamalı eğitimler veren Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi, yurtdışından da ilgi görmeye devam ediyor. Bu bağlamda “Pakistan Deprem Araştırma Alt Yapısının İyileştirilmesi Projesi” çerçevesinde Türkiye’ye gelen 12 kişilik heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezini ziyaret etti. Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı ile SESRIC-İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi tarafından desteklenen Pakistanlı heyet, Kocaeli’de yapılan zemin incelemeleri ve depremsellik çalışmalar hakkında Büyükşehir yetkililerinden bilgi aldı.
Büyükşehir Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürü Mustafa Yaltırak, Pakistanlı heyete “Uygulamalı Deprem Eğitimi” ve “Kocaeli Yerel Deprem Kayıt Ağı” hakkında detaylı teknik bilgilendirme yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında