Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt, Dadaşları Ağırladı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gösterilen ve Ahmet Önal’ın başkanlığında kente dair birçok önemli projeye imza adan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, kent genelindeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi.

KALABALIK ZİYARET

Başkan Önal’a ziyareti sırasında; Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yağız, Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, muhasip Erdal Durmuş, yönetim kurulu üyeleri Selami Sayım, Erkan Gül ve Şahin Önal, meclis üyeleri Mehmet Sayım, Semih Yurt ile Kocaeli Erzurum Çatlılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Akkaya eşlik etti.

DERGİ VE KİTAP HEDİYELERİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal, belediye başkanı Şener Söğüt’e; Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin “Marifetname” isimli kitabını hediye etti. Ayrıca Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yağız “Son Nefes Çanakkale” ve yönetim tarafından da vakfın “Dadaş” isimli dergisi hediye edildi.

SÖĞÜT ÇOK MEMNUN KALDI

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ziyaretiniz bizleri çok sevindirdi. Erzurumlular bu kentin aynası gibidir. Vatanına, milletine, bayrağına bağlı insanlar yetişir o topraklardan. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal da “Başkanımıza ilgileri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz. Bir STK olarak kentimiz için varız, Bizim için Erzurum ne ise Kocaeli de odur. Şehrimizin gelişmesi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor