Kategoriler

Meydan

Karabalık’tan Pazar mesaisi

Kartrepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için pazar günü de sahaya inerek mesai yaptı.



Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonlarında da kendini işe vererek ilçe genelinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye ayırmakta. Pazar günü de araziye inen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe ve Çepni Mahalleleri’nde bir dizi incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri tarafından Eski İzmit Yolu Caddesi üzerinde yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi, Karadere Cami Derneği yanındaki dere yatağında taş duvar örülmesi, Okçapınar Köprü ayakları güçlendirme çalışması, Nazif Okumuş Caddesi üzerinde kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen başkan vatandaşlarla da sohbet etti.
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen üst yapı düzenlemeleri ile güzergahların daha kullanışlı hale getirildiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, “Kartepe İlçesi artan nüfusu nedeniyle her zaman üst yapı konusunda yeni çalışmalar yapılması gereken bir bölge durumunda. Planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı eksiltmeden her bölgede devam ettiriyoruz. Halkımızın beklentilerine karşılık verecek çalışmalarımız sokak sokak cadde cadde ilçemizde sürmekte ve sürecektir” dedi.
Başkana incelemelerde bulunduğu mahalle sakinleri de çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Şık ve güvenli yollarda ulaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz” dediler.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor