Kategoriler

Meydan

Muhtar Öner Oğlunu Evlendiriyor

Kentimizin tanınmış simalarından biri olan, uzun süredir de Körfez Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Yusuf Öner, şu sıra tatlı bir telaşe içerisinde.

Muhtar Yusuf Öner ile Ayşe Öner çiftinin oğulları, merhum Hacı Mehmet Öztürk ile Hacı Ali Öner’in yakışıklı torunları Aykut, hayatını Fatma-Mehmet Gicili çiftinin güzel kızları Şirvan ile birleştiriyor.

DÜĞÜN 29 EKİM’DE

Çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluğa “evet” diyecekleri düğün merasimleri 29 Ekim Pazar günü Yukarı Hereke Kalıcı Konutlar bölgesindeki Polat Kır Düğün Salonu’nda düzenlenecek. 15.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan düğüne kent protokolünün de büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

KINA GECESİ 3 GÜN ÖNCE

Düğün öncesindeki gelen konvoyunun Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarlığı önünden saat 14.30’da hareket edeceği bildirildi. Genç çiftin kına gecesi 26 Ekim Perşembe akşamı 18.00-22.00 saatleri arasında Yukarı Hereke Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı