Kategoriler

Meydan

TÜRKİYE'DE 3 GÜNLÜK MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz.

Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında Milli Yas İlanı'na ilişkin karar da yer aldı.

Söz konusu kararda, ''İsrail tarafından sivillere yönelik olarak gerçekleştirilen ve son olarak 17 Ekim 2023 tarihinde bir hastaneye yapılan saldırılar sonucunda hayatını kaybeden ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak maksadıyla üç gün süreyle milli yas ilan edilmesi ile bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 21 Ekim 2023 Cumartesi günü güneşin batışına kadar bayrakların yarıya çekilmesi uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' ifadelerine yer verildi.

İsrail'in hastane katliamı

İsrail, Gazze'nin merkezindeki El Ehli Baptist Hastanesi'ni bombaladı. İsrail'in hastane katliamında yaklaşık 500 sivil yaşamını yitirdi.

Hastanede yüzlerce yaralı, hasta ve yerlerinden edilmiş insanların bulunduğu açıklandı.

İsrail'in 7 Ekim'de başlayan saldırılarında 3 binden fazla Filistinli can verdi. 12 bin 500'den fazla kişi de yaralandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nin Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TRAFİK VE ÇEVRE İHLALLERİNE CEZA
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: " GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZE İLE KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
GÜBRETAŞ İŞÇİLERİ GREVE BAŞLADI