Kategoriler

Meydan

 Mehmet Ali Paşa Cami Meydan ve Otoparkta Sona Doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Mehmet Ali Paşa Camisine yaptığı modern ve işlevsel meydan ile kapalı otoparkta sona gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mehmet Ali Paşa Caminin önüne modern meydan ve altına da kapalı otopark inşa ediyor. Çalışmaları hızla devam eden meydanın, altı otopark olurken üstü ise cami mimarisine yakışacak detaylarla donatılıyor. Meydanda zemin taş kaplama işleri devam ediyor.
Yeni meydanın altında 34 araçlık otopark, abdesthaneler ve tuvaletler yer alacak. Meydanın altına yapılan otoparkta sona gelindi. Otoparkın giriş kapısındaki çalışmalar sürerken, çıkış kapısı tamamen bitti. Ayrıca otopark içinde boya işlemleri tamamlandı. Aksaray yaylak zemin kaplama taşı döşeme imalatı ve cami kadınlar girişi betonarme işleri ise devam ediyor. Diğer yandan alt kattaki erkek abdesthane ve tuvaletleri kullanıma hazır hale geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
141 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kültürler Arası Köprüler Kuruluyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Tesis İhalesi Tamam, İlk Kazma Yakında Vuruluyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Sarımeşe Mahallesi’ne 750 Tonluk Asfalt