Kategoriler

Meydan

Muhammet Hamarat Oğlunu Evlendirdi

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, iş insanı ve eski belediye meclis üyelerinden Muhammet Hamarat, önceki akşam düzenlenen görkemli bir törenle oğlunu evlendirdi.

Geçmiş yıllarda AK Parti’de önemli görevler üstlenen ve teşkilat çevreleri tarafından oldukça sevilen Muhammet Hamarat’ın oğlu Serhat, Parlak ailesinin güzel kızları Seher ile düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Körfez Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve kent protokolünün seçkin üyelerinin katıldığı düğünde; önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azim Cihat Hatipoğlu, AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adaylarından Alim Erdemir, Sinan Barış Kaya, Mete Bilgin, Halil Küçük , Muhammet Kurtuluş, AK Parti’nin eski il başkanlarından Av. Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, AK Parti eski İlçe Başkanı Ramazan Tuna, spor adamı Metin Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Davetlilerin adeta akın ettiği düğünde çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı. Başta Fikri Işık ve İlyas Şeker olmak üzere protokol mensupları da gençlerin bu mutlu günlerin şahitlik etti. Seher ve Serhat’ın bir ömür sürecek mutluluğa “evet” demelerinin ardından belediye başkanı Söğüt, sözü eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a verdi.

BAŞKANA ÖVGÜLER DİZDİ

Işık’ın da sözlerine “Körfez ilçemizin genç, dinamik, çalışkan ve başarılı belediye başkanı Şener Söğüt’e nezaketinden dolayı teşekkür ederim. Gençlerimizin mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Kendilerine saadetler diliyorum” dedi ve evlilik cüzdanını ‘Daha iyi sahip çıkıyorlar’ diyerek gelin hanıma takdim etti. Genç çift, nikah işleminin ardından adeta takı yağmuruna tutuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!