Kategoriler

Meydan

Başkan Yaman’dan spora destek devam ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki amatör kulüplerinden Diliskelesi Spor Kulübü ile Çerkeşli Köyü Spor Küplerine malzeme yardımı yaptı.


Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yaparak  sporculara, forma eşofman, futbol topu, antrenman topu, dizlik ve  krampon hediye etti.


Dilovası Belediye Hizmet binasında spor kulüplerinin yöneticicilerini ağırlayan başkan Cemil Yaman, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini bundan sonra da bu desteğin süreceğini ifade etti.


İlçedeki her türlü sportif faaliyete desteklerinin tam olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cemil Yaman, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını teşvik için her türlü imkanı seferber ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör spor küplerine de desteklerimizi sürdürüyoruz. Spor kulüplerimizin değerli temsilcilerini burada ağırlamanın heyecanını taşıyorum. Spor centilmenliğin en güzel yaşandığı ve yansıdığı bir daldır. Bizlerde gençlerimizi spor yaparak her türlü kötü alışkanlıktan korunmalarına böylece vesile olmuş oluruz” dedi.

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Taşkın Salihoğu ile Çerkeşli Köyü Spor Klübü Başkanı Mustafa Erdem, Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın gösterdiği bu duyarlılığa ve desteğe teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan spora olan duyarlılık bunun akabinde mutlaka destek gelir. Eksikliğini hissettiğimiz bu malzemeleri bizlere yardımından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
203 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor