Kategoriler

Meydan

Sağlam: “Hafta Sonu Kazanıp Lige Yine Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”

 Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Cumartesi günü taraftarımızın bize verdiği güçle, destekle güzel bir maç oynayacağımıza inanıyorum.

Hafta sonu kazanıp lige yine yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Eyüpsor ile evinde karşılaşacak Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam antrenman öncesi basın mensuplarına oynayacakları maç ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

“Hafta sonu kazanıp lige yine yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz”
Hafta sonu kazanmak için oynayacaklarını ve yeni bir başlangıca imza atmak istediklerini söyleyen Sağlam, “Hafta sonu yaşanan rezillikten, skandaldan artık buradan kendimizi çıkarmamız gerekiyor. Yoksa burada kalırsak bu iş bize zarar veriyor. Aynı şekilde taraftarımızın da hafta sonu yaşananlardan sıyrılıp tamamen oyuna, takıma desteğe odaklanmasını istiyorum. Bu hafta önemli bir maç oynayacağız tabii yine dile getireyim; ne kazanırsak şampiyon olup lige çıkacağız ne de kötü bir durumda da her şeyi kaybedeceğiz. Son haftalardaki puan kayıpları biraz avantajımızı yitirmemize sebep oldu. Fakat ilk devreye de sıkıntılı bir başlangıç yapmıştık, sonrasında bir seri yakalayarak farkı açtık. Cumartesi günü oyuncu kardeşlerimiz gerekli sorumluluğu alacak. Manisa maçı bizim için oyun ve pozisyon zenginliği açsısından iyi oldu. Attığımız gol, penaltılar baktığımız zaman zeminin bozuk olmasına rağmen sezonun en ofansif oynadığımız ve ürettiğimiz karşılaşmalardan biriydi. Defansif anlamda, iki pozisyonla iki gol yediğimiz ikisinde de bireysel hataların ön plana çıktığı şanssız bir maç oynadık. Defansif anlamda yine kalite ortaya koyarak güzel bir maç oynamak istiyoruz. Cumartesi günü taraftarımızın bize verdiği güçle, destekle güzel bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Hafta sonu kazanıp lige yine yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

“Ramil’in bugün Kocaeli’de olmasını bekliyoruz”
Transfer çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan 54 yaşındaki teknik adam, “Oğuz Ceylan'ın sakatlığı devam ediyor, Atilla Turan'ın cezası var. Ön tarafta Amaral iyileşti, takıma katıldı. Ramil Sheydayev'in bugün Kocaeli’de olmasını bekliyoruz. O arkadaşlarımızın da takıma katılımıyla, eksiklerimizi büyük ölçüde gidereceğimizi düşünüyorum. Sonrasında da bir tane oyuncu kadroya katıp transfer sürecini kapatmak istiyorum. Gelecek arkadaşımız hazır durumda ama biz alternatif çözümleri sahaya koyacağız. Hafta sonu bize hangisi uygun olursa onun kararını vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım