Kategoriler

Meydan

IŞIK’IN KOCAELİ’DEN MİSAFİRLERİ

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ı Kocaeli’den birçok kişi ziyaret ederek yeni görevi sebebiyle hayırlı olsun dileklerini iletiyor.


Korkmaz ve Doğan ve Karabalık’ın Ziyareti

İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Sami Çınar, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş Işık’ı yeni makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kendisi de eğitimci olan İlçe başkanı Korkmaz  “İlimizden milletvekilimiz Fikri Işık’ın Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu başkanı olması teşkilatlar olarak bizi çok mutlu etti” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, başkan yardımcısı Hüseyin Bülbül ve meclis üyesi Tacettin Akyol da ışık ziyaret ettiler.

Haydar Akar ve Kuyumcular Derneği’nin Ziyareti

Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Kocaeli Kuyumcular Derneği de Işık ziyaret ettiler. ODTÜ mezunu olarak aynı üniversiteden mezun olan Işık ve Akar farklı partilerden de olsak Kocaeli’nin menfaatine olan konularda birlikte çözüm arıyor; konu Kocaeli olunca elimizden geleni iktidar muhalefet ayırmadan yapmaya çalışıyoruz dediler.  Işık ayrıca kuyumcular derneği başkanlığına yeni seçilen Mehmet Bayram’ı tebrik etti. Ayrıca İzmit’ten Dr. Bünyamin Dal da Işık’ı ziyaret etti.

Teşkilatlardan Ziyaretler

Ak Parti Kocaeli Teşkilatlarından da çok sayıda kişi de Işık’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Bu kapsamda İl başkan yardımcısı İdris Alp, İl yönetim kurulu üyeleri i Şemsettin Ceyhan,  Ertuğrul Çırak, eski gençlik kolları başkanı Yasin Özlü ve Gebze ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Kurt da Fikri Işık’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu