Kategoriler

Meydan

Darıcalı Er intihar etti!

Elazığ’da vatani görevini yapan Darıcalı er Mazlum Aksu intihar ettii.

Elazığ`ın Maden ilçesindeki Hazar Jandarma Karakolu'nda vatani görevini yapan jandarma er Mazlum Aksu intihar etti. Önceki gece kazan dairesinden gelen silah sesi üzerine olay yerine giden arkadaşları, Mazlum Aksu'yu kanlar içerisinde yerde buldu. 

TERHİSİNE 5 AY VARDI
Olay yerinde yaşamını yitiren Aksu'nun, üzerine zimmetli G-3 tüfekle intihar ettiği belirtildi.?? Aksu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi`nin morguna kaldırıldı. Mardin nüfusuna kayıtlı olan ve terhisine 5 ay kaldığı öğrenilen Mazlum Aksu'nun intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 GÜN ÖNCE GELMİŞTİ
Mazlum Aksu'nun, Darıca'da ikamet eden ailesinin kaldığı eve gece geç saatlerde giden jandarma ekipleri, Aksu'nun intihar ettiğini ailesine bildirdi. Mazlum Aksu'nun 25 gün önce izne ayrılarak ailesinin yanına geldiği ve en son geçtiğimiz çarşamba günü ailesiyle telefonla görüştüğü öğrenildi. Aile cenazeyi almak üzere Elazığ'a gitti. 

“İNANMIYORUZ”
Aynı zamanda Emek Partisi Darıca İlçe Yöneticisi olan Mazlum Aksu`nun intiharıyla ilgili partiden dün yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Yoldaşımız Mazlum`un da diğerleri gibi askerde intihar ettiği iddia edildi. Mazlum Yoldaş izine geldiğinde bir uzman çavuştan bahsetmişti. Uzman çavuş ‘sol örgütlere üyeymişsin, anlat hele` diye sıkıştırıyormuş. Aynı zamanda da telefonda Kürtçe konuştuğu için askerde birçok kere tartışmalar yaşamış. Mazlum, neredeyse bir metrelik, altı kiloluk G-3 silahını solak olmadığı halde sol şakağına dayayıp intihar etmiş! Bu yalana da diğer asker intiharlarına inanmadığımız gibi inanmıyoruz!” denildi.  
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu