Kategoriler

Meydan

Başkan Sezer, “Ayrım Yapmadan Hizmete Devam Edeceğiz”

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın mahalle ve köy temsilcileri ile bir araya gelen Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Merkez köy ayrımı yapmadan hizmete devam edeceğiz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart 2024 Yerel seçimleri kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı mahalle başkanları ve köy temsilcileri ile bir araya geldi. Faydalı geçen istişare toplantısında konuşan Başkan Sezer, “Merkez köy ayrımı yapmadan hizmete devam edeceğiz” dedi.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE

AK Parti belediyeciliğinin eserlerini ilçenin her yerine ulaştırmaya özen gösterdiklerini belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız bu hizmet yolculuğunda; sizlerin destekleri ve Gölcüklülerin dualarıyla hem kırsal mahallelerimiz de hem de merkez mahallelerimizde büyük hizmetler gerçekleştirdik. Bu hizmetleri de arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI