Kategoriler

Meydan

4+4+4 Komisyondan Geçti

Komisyonda yer bulamayan muhalet partisi milletvekilleriyle, Ak Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı. CHP, komisyonu terk etti

Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun teklifi TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi. Komisyona yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, eğitimde 4+4+4
düzenlemesinin 7. maddesini görüşmek üzere saat 15:00'da toplandı. Toplantıya AK Parti 100 milletvekiliyle geldi. Salonu dolduran AK Parti milletvekillerinden muhalefet milletvekillerine yer kalmadı.AK Partili milletvekillerinin kürsünün önünde beklemesi üzerine, salona girmek isteyen CHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. Komisyonda bulunan CHP Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce, Emine Ülker Tarhan ve Akif Hamza Çebi, olayların başladığı anda komisyon sıralarında oturduğu görülürken, bir ara Muharrem İnce'nin komisyon başkanına doğru yürümesi üzerine kürsü önündeki AK Partili vekiller İnce'yi engellemeye çalıştı. 

Tartışmaların sürdüğü anda ise komisyonda bulunan MHP'li 3 milletvekili Özcan Yeniçeri, Mehmet Şandır ve Zuhal Topçu'nun tartışmaların dışında kalarak, kavgaya 
karışmadıkları görüldü. Tartışmaların büyümesi üzerine komisyon salonuna girmek isteyen CHP'liler ile salonda bulunan 100'e yakın milletvekili arasında kavga çıktı. AK Parti'li vekiller kapıdan içeri girmek isteyen CHP'lileri salonun dışına ittirerek, CHP'li milletvekillerini komisyon salonuna sokmamaya çalıştı. Bu esnada da itişmeler kavgaya dönüşürken, komisyon salonunda bulunan CHP'li Nur Serter ve bazı milletvekillerinin de arada kaldıkları görüldü. Ayrıca kavga esnasında ise bazı milletvekilleri tarafından kırık sandalye fırlatıldı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Saygınlar Kulübü’ne Büyükakın Sürprizi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nden Gençlere Meslek Gezisi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Derince’de Muhtarlar Günü Buluşması
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Devlet Hastanesi’nde El Hijyeni Etkinliği Düzenlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Bu Proje Geleceğe Temiz Bir Miras Bırakacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük'te Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Depremde Türkiye’ye Yardım Gönderen Bayan Jeong Eun Ju; "Sizleri Burada Görmekten Çok Mutlu Oldum”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gece Asfalt Mesaisi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Teleferik’te Gerçeği Aratmayan Tatbikat
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TEN DÜZCE'YE ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE SERVİSİ BAŞLIYOR