Kategoriler

Meydan

Esnafla buluşan Demir “Esnaf can çekişiyor”

BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Demir tempolu bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Demir bu kez esnaflarla fikir teatisi gerçekleştirdi.

Esnafın dertlerini dinledi


BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Demir ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bilgilendirme toplantıları ve yapmış olduğu ziyaretler aracılığıyla esnafla bir araya gelen Başkan Demir, İnönü Caddesi'nde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Demir'e, BBP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu ve yardımcısı Semih Seviş eşlik etti. Demir gerçekleştirdiği ziyaretlerde kent ekonomisi için esnafın çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek sermayeleşen ekonomik düzende orta ve küçük çaptaki esnafların can çekiştiğini vurguladı.


Teşekkür ettiler


İnönü Caddesi esnaflarından Rüyam Çiçekçilik’in sahibi Levent Öztürk “Bu ülkede seçimlerden önce çok kolay sözler veriliyor ancak verilen bu sözler nedense seçimlerden sonra unutuluyor derken, BBP’nin böyle bir kimlikle siyaset yapan bir parti olmadığını ifade etti. Öte yandan esnaflardan Ufuk Kandemir olumlu ve temiz muhalefet adına Büyük Birlik Partisi’ni mutlaka mecliste görmek istediğini söylerken, Ayhan Albayrak ise Büyük birlik Partisi İzmit İlçe’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinden sapmadan yürüyor olmalarının kendilerine güven verdiğini sözlerine ekledi. Başkan Demir'in ziyaretinden ötürü son derece memnun olduğunu dile getiren İnönü Caddesi esnafları Demir’e teşekkür etti.  


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak