Kategoriler

Meydan

Kocaeli'de Büyük Aile Hekimliği Sempozyumu

KAHED tarafından KEP adı altında Aile Hekimliği Sempozyumudüzenlendi. Sempozyum Başkanı Dr. Recep Pehlivan, geri bildirimlerin çok güzel olduğunu, KAHED'in daha büyük organizasyonlara imza atacağını söyledi.

Kocaeli Aile Hekimleri Derneği (KAHED) tarafından "Kahed Eğitim Programı (KEP)" adı altında Tryp By Whyndam Otel'de Aile Hekimliği Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma; Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, KOÜ Sağlık Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı, Kocaeli Tıp Fakültesi Aile Hekimliği ABD Başkanı ve KÜTF öğretim üyeleri, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nden idareciler ve ilçe sağlık müdürleri ve Kocaeli'de görev yapan aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları büyük ilgi gösterdi.

DOLU DOLU SEMPOZYUM

Sempozyumun başkanlığını Dr. Recep Pehlivan, genel sekreterliğini Dr. Şeyma Şen Kadıoğlu, bilimsel sekreterliğini Dr. Funda Düven yaptı. Güncel ders konularında uzmanlıklarında duayen öğretim görevlisi hocaların sunumlarına, katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Kocaeli'de ilki yapılan KEP  sempozyumu her şeyi ile dopdolu oldu.

“KOCAELİ GÜÇLÜ BİR İL”

436 kişinin katılım gösterdiği sempozyumun açılış konuşmasında Dr. Recep Pehlivan, "Kocaeli'de ilk defa düzenlenen aile hekimliği sempozyumuna gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, bilimselliğin yansıra, KEP'te birlik ve beraberliğin de yer aldığını, Kocaeli'nin birlikte hareket eden güçlü bir il” dedi. KAHED Başkanı Funda Atmaca açılış konuşmasında Kocaeli Aile Hekimleri Derneği'nin davetiyle çeşitli illerden gelen dernek başkanları ve yönetimine teşekkür ederek, KAHED'in bu tür büyük organizasyonlara devam edeceğini söyledi
 

“BU TÜR ORGANİZASYONLAR DEVAM ETMELİ”

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy 'da açılış konuşmasında Kocaeli Aile Hekimleri Derneği'nin çok büyük bir organizasyon başardığını söyleyerek, bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini dile getirdi.  Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir ise  KAHED'in tüm il dernekleri arasında önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, birlikteliği ve gücü ile örnek bir il dernegi olduğuna vurgu yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
89 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu