Kategoriler

Meydan

KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı

Körfez Ticaret Odası(KTO) Nisan ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. KTO’da Nisan ayı Meclis toplantısı, Kocaeli'nin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının başkanlığını Meclis Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy üstlendi.

Toplantıya, Kocaeli'nin idari yapısında etkin roller üstlenen isimler katıldı. Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ilçenin çeşitli alanlardaki temsilcileri olarak toplantıda yer aldılar.

İş dünyasının perspektifini temsil eden İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, ekonominin ve ticaretin gelişimi için önemli adımların atılması konusunda görüşlerini paylaştı. Ayrıca, acil durum yönetimi ve afetlerle ilgili stratejik planlamalarda önemli rol oynayan Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin KOÇAN, toplantıda alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda, Kocaeli'nin kalkınması, güvenliği ve sürdürülebilirliği için stratejik konular istişare edildi.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümünü kutladı. Öztürk, yaptığı açıklamada, "23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya duyurduğu, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir." ifadelerini kullandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, demokratik, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşatılmasında, geleceğin teminatı ve milletin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklara, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı armağan ettiğini belirten Öztürk, çocuklara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi vurguladı. Öztürk, "Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın, bu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur." dedi. Öztürk ayrıca, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı da unutmadı. Ülkenin kalkınması ve geleceği için emeğini ortaya koyan, vatan sevgisiyle çalışıp memleketlerine değer katan tüm vatandaşların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü şimdiden kutladığını belirtti.

6 ŞUBAT FELAKETİ YARDIMLARINA VALİLİKTEN TEŞEKKÜR

Kocaeli Valiliği tarafından Deprem bölgesine yardım gönderen veya Kocaeli bölgesine gelen depremzedelere desteklerde bulunan KTO üyeleri için teşekkür sertifikaları takdim edildi. Oda üyelerine, camia mensuplarına ve protokol üyelerine, deprem sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Valilik adına teşekkürlerini Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın iletmesi sonrasında Valilik tarafından hazırlanan teşekkür sertifikaları, gruplar halinde takdim edildi. Kocaeli'nin dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yansıtması açısından etkinlik katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Özel Bireylere Özel Bahar Şenliği
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfezli Genç Yüzücülerden Türkiye Derecesi
GÜNDEM
173 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ’İ HEP BİRLİKTE İSTİŞARE İLE YÖNETECEĞİZ"
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Polisin Üstüne Araç Sürdüğü İddia Edilen Sürücü: "Beni Yanlış Anladı"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Körfez’de ‘Cümbüş Var’ Eğlendirdi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Yönder Okulları Öğrencileri Körfez’in Gururu Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
 Atığın Sıfır Noktası Uygulamasında İlk Adım Atıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Tasavvuf Müziği Konseri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Turgut Mahallesi’ndeki Sahanın Üstü Kapatılacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Şermin Yaşar Okurlarıyla Buluşacak