Kategoriler

Meydan

DOĞAN “GENÇLERİN YANINDAYIZ”

DOĞAN’DAN ANADOLU GENÇLİK DERNEGİNİ’NE ZİYARET

 DOĞAN’DAN ANADOLU GENÇLİK DERNEGİNİ’NE ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Samet Gürsoy ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Doğan, İzmit Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını çok önemsediklerini dile getirdi.

DOĞAN “GENÇLERİN YANINDAYIZ” DEDİ

Gençlerin sivil toplum kuruluşları içinde yer almasını ve kendilerinin bu tür kuruluşlar kurmalarını çok anlamlı bulduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Doğan “ Şehrimizde böyle bir gençlik derneği olması bizim için bir kazanç. Gençlerimizin sosyal hayatın içinde olmaları, sosyal konulara hassasiyet göstermeleri bizim için çok önemli. Hele bu gençlik derneği sağduyulu, vatanını milletini, manevi değerlerini bilen koruyan kollayan bunları benimseyen ilke edinen bir gençlik derneği ise bizler bunu daha da önemseriz. Tarihini, kültürünü, dinini bilen bir gençlikten bu ülkeye zarar gelmez” diyerek İzmit Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu hatırlattı.

ERBAKAN’I UNUTMADI

“Anadolu Gençlik Derneği’nin kurulmasında, çalışmalarının hızlandırılmasında ve milli görüş çizgisinin uygulanmasında büyük emeği olan merhum Necmettin Erbakan’ı rahmetle anıyorum” diyen Başkan Doğan kim bu ülke menfaatleri için bir çivi çakmışsa, ülkenin geleceği bayrağına değerleri için mücadele vermişse onları minnetle anmak boynumuzun borcudur, mekanları cennet olsun” dedi

GENÇLER ADINA TEŞEKKÜR

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Samet Gürsoy İzmit Belediye Başkanın ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade ederek “her zaman ve her platformda yanımızda olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gençliğe gösterdiği yakınlıktan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu