Kategoriler

Meydan

İmar Uygulamaları Hızla Tamamlanıyor

  Kartepe Belediyesi; Uzuntarla Mahallesi 37 nolu düzenleme bölgesinde şuyulandırma çalışmasını tamamladı.

Şuyulandırma çalışması tamamlanan Uzuntarla Mahallesi’nde tapu dağıtımına başlandı.

Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Uzuntarla 37 nolu düzenleme bölgesi için 3194 sayılı imar kanununun 18.maddesi uyarınca devam eden imar uygulaması çalışmalarını tamamladı.

YOL VE MÜLKİYET PROBLEMLERİ ÇÖZÜLDÜ

74.42 hektarlık alanı kapsayan Uzuntarla 37 nolu düzenleme bölgesindeki şuyulandırma çalışması, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu. Şuyulandırma çalışması sonucunda 339 adet konut parseli, 1 adet sağlık tesis alanı parseli, 1 adet kültür tesis alanı parseli, 1 adet resmi kurum alanı parseli, 1 adet teknik altyapı alanı parseli, 1 adet anaokulu alanı parseli, 1 adet ortaöğretim alanı parseli ve 22 adet park alanı oluşturuldu. Söz konusu alanda bulunan yol ve mülkiyet problemleri de böylelikle çözüme kavuşturuldu.

TAPULAR DAĞITILIYOR

Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü konuya ilişkin olarak; ‘’Söz konusu alan sınırları içerisine giren taşınmazların malikleri, şuyulandırma sonucunda oluşmuş yeni tapularını Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Biriminden kimliklerini ibra etmek suretiyle teslim alabilirler’’ açıklamasını yaptı. Konu hakkında bilgilendirilen ve münferit olarak tapularını almaya başlayan hak sahipleri Başkan Av. M. Mustafa Kocaman’a ve Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI