Kategoriler

Meydan

KANSER HASTASI EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, AYNI TABANCAYLA İNTİHAR ETTİ

 Emekli astsubay hasta karısını öldürüp intihar etti

 Gölcük ilçesinde emekli astsubay, kanser hastası eşini öldürüp, aynı tabancayla intihar etti. Kadının bir gün önce hastaneden eve geldiği, kanser tedavisi gördüğü ve eşi ile arasının çok iyi olduğu öğrenildi.


Olay, bugün sabah saatlerinde Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın 3'üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli astsubay Erdoğan Canbazoğlu (71), önce kanser hastası eşi Dursine Canbazoğlu'nu (67), ardından da kendini tabanca ile vurdu. Sesi duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, çifti hastaneye kaldırırken, çift kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"Dursine Hanım'ın ‘Yapma, yapma' diye 3 kez seslendiğini duydum"
Uzun yıllardır çiftin komşusu olan A.L., “Sabah erken saatte Dursine Hanım'ın ‘Yapma, yapma' diye 3 kez seslendiğini duydum. Biz kapı kırıldı sandık ancak meğerse gelen ses silah sesiymiş. Polisler ve ambulanslar gelince olayın aslını öğrendik. Konduramadık olayı. Dursine Hanım kanser hastasıydı, 4 aydır tedavi görüyordu. Bağırsak düğümlenmesi olmuş 4 yerinden onu ameliyat oldu, zaten dün hastaneden geldi. İkisi de çok iyi komşulardı, temiz ailelerdi. Biz konduramadık. Uzun süreden beri çok iyi komşuyduk" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI