Kategoriler

Meydan

AK Partili Gençler, Körfezlilerin Yanında

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan ayında ilçedeki vatandaşlara yardım eli uzatmayı sürdürüyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren partili gençler, her akşam iftar saatine belli bir süre kala, iftara yetişemeyen vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla “İftara 5 Kala” programını bu sene de uyguluyor.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Gençlik kolları yöneticileri, oruçlarını açmaya hazırlanan vatandaşlara, hurma, su ve kekten oluşan iftar paketleri ikram ediyor. Bu anlamlı yardım kampanyası, iftar sofralarına yetişemeyen veya yolda olan kişilere ulaşarak, Ramazan’ın ruhuna uygun bir dayanışma örneği sergiliyor.

“RAMAZAN AYI DAYANIŞMA AYIDIR”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Varol, organizasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Biz de bu mübarek ayda, ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak iftar sofralarına katkıda bulunuyoruz. Gençlerimizle birlikte ‘İftara 5 Kala’ programını hayata geçirdik ve bu programı her gün düzenli olarak sürdürüyoruz. Amacımız Ramazan’ın bereketini ve yardımlaşma ruhunu en iyi şekilde yaşamak” dedi.

Yorumlar

Mehmet 2 Ay Önce

MaşAllah bu gençlik ruhu gerçekten beni çok mutlu ediyor böyle çalışmalar böyle yardımlaşmalar görünce mutlu oluyorum Allah ayağınıza taş değdirmesin gençlik

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bulvarı, Çiftçilerin Korteji İle Şenlendi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Nurgül Beyti Ekinci: "Kadınların Değeri Hayattayken Bilinmeli"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Stat Kavşağını Kocaelispor’un Arması Aydınlatıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince’de En Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Çok Sevdiği Motosikleti Ölümüne Neden Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a Duygu Dolu Mektup
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"