Kategoriler

Meydan

Başkan Şener Söğüt, “Gönül Köprülerini Güçlendiriyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte paylaşmaya devam ediyor.

Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte paylaşmaya devam ediyor. Her akşam bir mahallede gönül sofrasına konuk olan Başkan Söğüt daha sonra teravih namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya geliyor, çay eşliğinde sohbet ediyor.

GÖRÜŞLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda Başkan Söğüt, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Söğüt, “Bu mübarek ayın manevi iklimini hemşehrilerimizle birlikte yaşamak bizler için büyük bir mutluluk. Teravih namazları sonrası çay sohbetlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, onların görüş ve önerilerini dinliyoruz” dedi.

MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR

Her akşam farklı bir mahallede düzenlenen teravih buluşmaları, Körfez halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Söğüt, Ramazan ayı boyunca bu buluşmalara devam edeceklerini belirterek, “Hem gönül köprülerimizi güçlendiriyor hem de ilçemizin gelişimine dair fikir alışverişinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hızır 41, Kariyer Fuarı’nda Afet Hazırlıklarını Tanıttı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez Teşkilatı, Çamlıtepe’de Kenetlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kahraman; “Uyuşturucuyla Mücadelenin Parçası Olalım”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Emek En Yüce Değerdir
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den 1.785 Üreticiye 500 Ton Gübre Desteği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs Mesajı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi'nden Anlamlı Kitap Bağışı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gölcük'te Okullar Arası Turnuvada Dereceye Girenler Ödüllendirildi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez GB Namağlup Olarak Türkiye Şampiyonasına Gidiyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN HARCI İŞÇİNİN ALIN TERİDİR”