Kategoriler

Meydan

Ülkü Ocakları’nda Bayrak Değişimi

Körfez Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleşti. İki yıldır Ocak Başkanlığı görevini yürüten Emre Karasu, görevini aynı zamanda kardeşi olan Av. Ertuğrul Gazi Karasu’ya devretti. Devir tesliminin Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in onayıyla gerçekleştiği belirtildi.

KARASU’DAN AÇIKLAMA

Görevi devreden Emre Karasu yaptığı açıklamada, “İki yıldır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Körfez Şube Başkanlığı görevini, İl Başkanımız Sayın Abdülkadir Özdemir’in de onayıyla iki cihan kardeşim Ertuğrul Karasu başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Rabbim yolunu açık etsin” ifadelerine yer verdi.

BEKİROĞLU ZİYARET ETTİ

Yeni başkan Av. Ertuğrul Gazi Karasu’ya ilk tebrik ziyaretlerinden biri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu’ndan geldi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş ve parti yöneticileri ile birlikte Karasu’ya konuk olan Bekiroğlu, “Körfez Ülkü Ocağı Başkanlığı’na atanan Av. Ertuğrul Gazi Karasu beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah muvaffak etsin inşallah” dedi. Yeni dönemde Ülkü Ocakları’nın ilçedeki gençlik çalışmalarına ivme kazandırması ve Türk milliyetçiliği ülküsünü daha da güçlendirmesi hedefleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bulvarı, Çiftçilerin Korteji İle Şenlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Nurgül Beyti Ekinci: "Kadınların Değeri Hayattayken Bilinmeli"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Stat Kavşağını Kocaelispor’un Arması Aydınlatıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince’de En Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çok Sevdiği Motosikleti Ölümüne Neden Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a Duygu Dolu Mektup
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"