Kategoriler

Meydan

Gölcük'ten Bir Türkiye Şampiyonu Daha Çıktı

Bolu’da Düzenlenen Okul Sporları Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Öğrencisi Sevgi Akbulut, Türkiye Şampiyonu olarak Gölcük’ün gururu oldu.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Muaythai Türkiye Şampiyonası heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu. Türkiye genelinden birçok başarılı sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Kocaeli’ni temsilen katılan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencisi Sevgi Akbulut, gösterdiği üstün performansla Türkiye 1.si olmayı başardı.

 

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan Akbulut, sadece okulunu değil, tüm Gölcük’ü gururlandırdı. Genç sporcuya destek veren okul yönetimi ve antrenörleri, elde edilen bu başarının disiplinli çalışma ve azmin bir sonucu olduğunu vurguladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de Sevgi Akbulut’un şampiyonluğu tebrik ederken başarının devamını diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Binali Aslan Güven Tazeledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yumurta Kabuğu Deyip Geçmeyin Sanayide Çok Değerli
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Babalarının Elektrikli Aracını Kaçırdı, Şarj Bitince Yolda Kaldılar
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Futbol’da Körfez Fırtınası Esiyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Çin Ve ABD Arasındaki Vergi Krizini Fırsata Çevirebiliriz”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Genç Erkekler’de Şampiyon Fen Lisesi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Tarım Büyüyor, Seracılık Gelişiyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de Yeni Projeler İçin İstişare Toplantısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, İstiklal Marşı Törenine Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Alkollü Sürücü Camiye Daldı: 1 Yaralı