Kategoriler

Meydan

IHLAMUR TOPLAMAK İÇİN ÇIKTIĞI AĞAÇTAN DÜŞEREK DEMİR KORKULUKLARA SAPLANDI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ıhlamur toplamak için ağaca çıkan ve dengesini kaybederek demir korkulukların üzerine düşen yaşlı adam yaralandı.

Olay, Kadıköy Mahallesi Zümrüt Sokak’ta bulunan Kadıköy Merkez Yeşil Cami bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ıhlamur toplamak için ağaca çıkan B.B. (65), ayağının kayması neticesinde kalçası demir korkuluklara saplandı. Durumu fark eden cami cemaati hemen yardıma koştu. B.B., vatandaşlar tarafından saplanan demirden çıkarıldı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan B.B., hastaneye kaldırıldı.


Yaşananları anlatan cami cemaatinden Recep Aslan, "B.B., ıhlamur toplamak için izin istedi, izin verilince ağaca çıktı. Çıkarken ayağı takılmış ve düştü. Düşerken kalçasına demir girdi. Biz gidince kafa aşağıda, kaçla demirdeydi. El birliği ile indirdik. Ambulansla hastaneye kaldırıldı" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 102 Gündür Kayıp
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Personele İşaret Dili Eğitimi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İzmit Tren Garı Asansöründe Durmak Yok
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İkinci Geleneksel Yüzyılın Gençliği Satranç Turnuvası Başladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bu Etkinlikte Eğlence Ve Eğitim Bir Arada
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Kocaeli Raporu: “Liderimizin Kocaeli’ye Selamları Var”
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İbrahimoğlu: “Birlikte Üretmeye Ve Kentimize Katkı Sunmaya Hazırız”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erkan Vural'dan Pazar Fiyatlarına Sert Tepki: “Çarşı Pazar Yanıyor!”
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Küçük Kızlar Futsal Şampiyonu Körfez Petkim OO
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nden Kaçak Yapılarla Mücadelede Kararlı Adım