Kategoriler

Meydan

Önal’a KANAAT ÖNDERLERİNDEN Tebrik Ziyareti

Körfez Kent Konseyi’nin yeni başkanı Ahmet Önal, kente olan hizmet yolunda güçlü destek ve dayanışma ile karşılanıyor.

İş, sivil toplum ve eğitim dünyasının önemli isimleri Önal’a başarı temennilerini iletmek üzere bir araya gelirken, gerçekleşen buluşmalarda kentin ortak geleceğine yönelik birlik mesajları öne çıkıyor.

KANAAT ÖNDERLERİNDEN ZİYARET

Kentimizin gelişimi için birlikte hareket etme kararlılığının ortaya konulduğu bu ziyaretlerde, Erzurum Federasyonu Kurucu Başkanı Zeki Gündüz ve Prestij Cephe firmasının sahibi Özkan Gedik gibi kanaat önderleri, Başkan Önal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Aynı şekilde Miniköşk işletmecisi Hüseyin Pancar ve oğlu Yunus Pancar da ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

SERİ ZİYARETLER

Körfez’in iş dünyasının tanınmış isimlerinden Enka Gayrimenkul’ün sahibi Katip Düzgün, oğulları ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Önal ile çeşitli dernek ve sosyal projelerde ortak çalışma fırsatları bulduklarını ifade ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Körfez’in ilk Aygaz bayii olan Cahit Hatinoğlu ile iş insanı Lütfü Sucu ve oğlu Gökhan Sucu da Başkan Önal’a desteklerini iletti.

ZİYARETLERDE GÜNDEM KÖRFEZ’DE

Hukuk camiasından Av. Enes Çomaklı ve Av. Ahmet Şamil Aydın, yeni dönemde Körfez Kent Konseyi’nin daha güçlü adımlar atacağına duydukları inancı vurgularken, geçmişten gelen deneyimlerle kente katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti. Öte yandan Küpeli İnşaat firmasının sahibi Abdülkadir Küpeli, emekli okul müdürü Erkan Büyüksökmen, emekli tapu müdürü Cuma Karadeli, emekli öğretmen Sebahattin Uçan ve önceki dönem belediye çay ocağı sahibi Binali Toprak’ın da aralarında bulunduğu önemli isimler, Körfez için yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Başkan Önal’a desteklerini aktardı. Kentimizin uzun yıllardır sevilen iş insanlarından Dolido Emlak Sahibi Fazlı Yazıcı ve çocukları da Başkan Ahmet Önal ile bir araya gelerek, Körfez üzerine sohbetlerde bulundular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Komandoların Gösterisiyle Jandarma 186. Yılını Kutladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Ormanya’da Yaz Hazırlıkları Tamam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu: “Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek İnşa Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Önal’a KANAAT ÖNDERLERİNDEN Tebrik Ziyareti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’le Harflerin Renkli Dünyasına Yolculuk
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Güçlü Kurumsal Dayanışma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Darıca Belediyesi Öz Kaynaklarıyla 18 Hizmet Aracı Satın Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Antikkapı Her Alanda Fark Yaratıyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Tohumeken Ve Varoldan Başkan Önal'a Ziyaret
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepeli Gençler Ata Binerek Stres Attı