Kategoriler

Meydan

U12 F Grubu Şampiyonu Körfez Gençlerbirliği Oldu

Kocaeli Amatör Futbol U12 Ligi F Grubu’nda Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü U12 takımı şampiyon oldu.

Antrenör Erdi Şahin’in teknik idaresindeki Körfez Gençlerbirliği U12 futbol takımı; grubunda oynadığı 11 müsabakada 9 galibiyet, 2 beraberlik ve hiç yenilgisiz 29 puan toplarken, rakip kalelere 47 gol atıp kendi kalesinde 4 gol görerek büyük bir başarıya imza attı. Körfez ekibi bu sonuçlarla F grubunu şampiyon olarak tamamladı.

DİSİPLİNLE ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDILAR

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Kocaeli Amatör Futbol U12 Liginde F Grubunu şampiyon olarak tamamlayan takımımızı tebrik ediyoruz. Başta teknik ekibimiz ve sporcularımız olmak üzere velilerimizi, kulüp yöneticilerimizi ve bize her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen yanımızda olarak büyük moral veren Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e çok teşekkür ediyoruz.

BAŞARI DİLEDİ

Sporcularımız verilen destek ve emekleri boşa çıkarmayarak gruplarında şampiyon olarak disiplinle çalışmanın başarıyla hedefe ulaşılabileceğini göstermişlerdir. Takımımızın başarılarının devamını diliyoruz” denilerek duyulan memnuniyet ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI