Kategoriler

Meydan

Engin Koyun Atalar Mahallesi'nde toplantı yaptı

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve İlçe yönetim Kurulu Atalar mahallesinin yaptığı haftalık toplantıya katıldı.



AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve İlçe yönetim Kurulu Atalar mahallesinin yaptığı haftalık toplantıya katıldı.Toplantıda Başkan Yardımcıları Bekir Sarıgül Şaban Aydın Pınar Uysal İlçe yöneticisi Hetem Karahancı ve Körfez Belediye Meclis üyesi Muhammet Hamarat 'da hazır bulundular.

AK Parti Körfez İlçe Atalar mahallesi' nin haftalık toplantısına katılan Başkan Engin Koyun yaptığı konuşmada Körfez İlçe teşkilatı olarak tüm mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini belirterek,Siyasetin temeli mahallede başlıyor.AK Partimiz on yıldır milletimizin tercih ettiği bir parti olduysa bu başarıda mahalle teşkilatlarımızın yapmış oldukları çalışmaların katkısı çok büyüktür. Biz mahallelilerimizle gerek parti binamızda yaptıkları gerek mahallelerde ki toplantılarda yalnız bırakmayarak her konuda istişare ediyoruz. Mahalle toplantılarının sorunların çözümü açısından büyük önem taşıdığını halkımızın isteklerinin belirlendiğini bu sorun ve isteklerde en kısa sürede gerekli yerlere ulaştırılarak çözüm yolları bulunduğunu ifade etti.

AK Parti Körfez İlçe Atalar mahallesi Temsilcisi Ahmet Kemik yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederek İlçe Başkanı Engin Koyun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu