Kategoriler

Meydan

METİN ÖZKAN’DAN ÇANAKKALE GEZİSİ

Körfez Belediye Meclis Üyesi Spor Adamı Metin Özkan geçtiğimiz Pazar günü Çanakkale gezisi düzenledi.



Körfez Belediye Meclis Üyesi Spor Adamı Metin Özkan düzenlemiş olduğu Çanakkale gezisine katılım yüksek oldu. Körfez İlçe’nin Siyaset, Spor, İş dünyası bir araya geldiği gezinin kafile sorumluluğunu Kurban Erguvan Yaptı.


Geziye katılan Körfez kafilesi Çanakkale Şehitliği’nin önemli yerlerini ziyaret etti. Conk Bayırı Atatürk anıtı, Conk Bayırı Gözetleme yeri,57.Alay Şehitliği, Mecidiye Tabyası, Mehmetçik Şehitlik Abidesi, Zığındere Şehitliği, Yahya Çavuş Şehitliği, Seyit Onbaşı, Alçıtepe gibi önemli noktalara otobüsle gerçekleştirilen ziyaretlerde Çanakkale İli’nin tanınmış Rehberi Erol Tanrıverdi geziye katılanlara tarihi tekrar yaşatarak duydu dolu anlar yaşattı. Meclis Üyesi Metin Özkan Çanakkale zaferi’ nin kahramanlarının ziyaretini çok önemsiyoruz, Arkadaşlarımızla sohbet ederken Çanakkale’ye gidip ecdadımızı ziyaret edelim bir Fatiha okuyalım diye ortak bir duygu çıktı ve bir anda karar aldık Amacımız Çanakkale ruhunu Çocuklarımıza yaşamaktı.


Çanakkale ziyaretine Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran Körfez Belediye Meclis üyeleri Şener Söğüt, Tekin Durmuş, Turgay Kaya, Turgut Caferoğlu, işadamları Şerafettin Dirican Kögiad Başkan Yardımcıları Fatih Fidan ve Mitat Atalay, Mali Müşavir Orhan Bozkurt, Modül Çelik Genel Koordinatörü Metin Oysu, Has Parti eski Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, Körfez Belediyesi Kültür Merkezlerinden sorumlu müdür Osman Erek ve eşleri ile çocuklar katıldı. Çanakkale Gezisi’nin sonunda geziye katılanlar Körfez Belediye Meclis üyesi Metin Özkan’a teşekkür ettiler.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu