Kategoriler

Meydan

Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

İzmit Belediye Dr. Nevzat Doğan, Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kadıköy Mahallesi esnafının mevcut durum hakkında Başkan Doğan’a bilgi verdiği kahvaltıda Başkan Doğan her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi. Doğan “ biz lafla değil, yaptığımız hizmetlerle esnafa sahip çıkarız” dedi.

İzmit Belediye Meclis Üyeleri Muammer Biner ve Kani Baştürk, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Alı Sarı’nın Başkan Doğan’a eşlik ettiği kahvaltıya çok sayıda esnaf katıldı.

ESNAFIMIZLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda söz alan Başkan Doğan İzmit esnaflarının en iyi koşullarda hizmet vermesi adına çalıştıklarını vurguladı. Esnaflarımızla sürekli iletişim halinde ve onların daima yanındayız diyen Doğan, “Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Cumartesi Pazarı’nı yoğun baskılara rağmen kaldırdık. Bu konu yıllardır çözülemeyen bir konduydu. Göreve geldiğimizde bunu gerçekleştirmek bizlere nasip oldu. Bununla da kalmadık bölgedeki alt yapı sorununu büyük ölçüde tamamladık. Kadıköy Mahallesi`nde kapalı pazar yeri için çalışmalarımız devam ediyor. Bu pazar faaliyete geçtiğinde bölgede büyük bir canlılık yaşanacaktır” şeklinde konuştu.

SÖZLE DEĞİL HİZMETLERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ

İzmit Belediyesi’nin sözle değil yaptığı hizmetlerle, iyileştirme çalışmaları ile esnafa destek olduğunu ifade eden Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi esnafın yanındadır, esnafın dostudur. Hizmet veren esnaflarımızın daha iyi koşullara kavuşması için laf değil, hizmet üretiyoruz, çözüm üretiyoruz” dedi.

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR

Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım Başkan Doğan’ın Kadıköy Mahallesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek “ özellikle Kadıköy Mahalle Konağı ve Kadıköysporumuza yapılan futbol sahasından dolayı Başkan Doğan’a minnettarız. İki önemli eksiğimizi Başkanımız sayesinde giderdik” dedi.

ESNAFI DİNLEDİ

Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi esnaflarının sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Doğan kendisine iletilen sorunlar hakkında derhal harekete geçeceğini söyledi. Esnaflar kendilerini dinlemeye gelen Başkan Doğan’a teşekkürlerini ileterek başarılar dilediler.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor