Kategoriler

Meydan

İlçe Başkanı Kandaz; “Meclisi terk etmek ne demek”

Kartepe Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyelerinin, belediye başkanının vatandaşla görüşmesi nedeniyle 10 dakikalık gecikmesi sonrası meclisi terk etmelerine bir tepki de Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’dan geldi. Muhalefetin fitne odaklı siyasetine rağmen kendilerinin Kartepe’nin her köşesine hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatının haftalık toplantısına konuk olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmaları ile ilgili partilileri bilgilendirdi. Meclis toplantısında yaşananlardan haberdar olduklarını belirten İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, muhalefet partisi meclis üyelerinin meclisi terk etmelerini vatandaşa gösterilen ilgiyi umursamamak olarak yorumlayarak, “Olayları hep kendi açılarından değerlendiriyorlar. Vatandaş onların umurlarında değil. Vatandaş muhalefetin umurunda olsa belediye başkanının ve ilçeyi yöneten kurumların destekçileri olurlardı. Ne demek meclisi terk etmek. Sayın belediye başkanımız vatandaşın bir talebi yada arzusu varsa tabiiki vatandaşı dinleyecek. Kartepe’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı dinleyecek, sorunları için çözüm üretecek. Vatandaşımızın bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bundan sonra da belediyenin kapısından güler yüzle çıkmasını sağlayacak. Tabiiki muhalefetin umurunda değil, muhalefet kendi derdinde. Neyi düşünüyor? Toplantı erken bitsin de, gidip bazı köşe başlarında fitne odaklı siyaset yapalım. Şükrü Karabalık kiminle gezmiş, Hasan Kandaz kiminle oturmuş, ne renk gömlek giymiş, şurada gözükmüyor gibi konularla vakit harcıyorlar. Onların derdi o. Biz ne diyoruz, varsın onlar bu türlü siyasetlerine devam etsinler. Biz de bu aziz milletimize, Kartepe’de yaşayan vatandaşlarımıza, Kartepe’nin her köşesine hizmetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Toplantı sonunda İlçe Başkanı Kandaz, geçtiğimiz hafta yapılan daraltılmış meclis toplantısında emeği geçen ilçe yöneticilerine de teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu